2014. március 16., vasárnap

Érdekes osztálytárs vagy több osztálytárs?

Figyelem emberek törlöm a komment határt de Elizán kívül szeretnék komit olvasni

"Itt rám nézett és elkezdett felém közeledni... "

Nekem ez nemigazán tetszett és Harry tudtára is adtam mert elkezdtem hátrálni. Amikor egyet hátraléptem ő egyet felém és ez így ment ameddig neki nem ütköztem megy hideg falnak. Harry ezt kihasználva elkezdett velem üvölteni:
-Nem megmondtam,hogy amit hallasz azt nem mondod el senkinek!-kezdte el nah ha ott akkor a folyosón féltem tőle azt visszaszívom! Nagyon rémisztő őt így látni.
-É..és én nem mondtam senkinek semmit!-Lett egyből a hangom inkább rettegő minthogy magabiztos.
-Vettem észre! legalább mondanád meg az igazat!
-De Harry ez az igazság és...-Itt valaki lerántotta rólam Harryt történetesen az egyik tanár.
-Harold Edward Styles! Maga mit csinált Miss Evansel?
-Majd ő megmondja magának!-Szólt a fiú feldúltan. Azzal ott is hagyott és csatlakozott másik 4 fiúhoz gondolom ők így 5-en egy banda.
-Nos Miss Evans én várakozom!
-Jajj nem történt semmi csak egy kis félreértés volt de már tisztáztuk!
-Miss Evans! Nagyon szépen kérem ne nézzen madárnak hallottam,hogy Mr. Styles kiabált magával de nem is kicsit!-Hűha itt ennyire féltik a diákjaikat ha ezt tudom nem ide jövök az már biztos!
Nem tudtam többet mondani a tanárnőnek ugyanis becsengettek a következő órára ami tesi volt. Tesi után egy irodalom utána egy nyelvtan egy kémia és egy biológia után jöhetett az ebédszünet.
-Gyere Anne! bemutatlak a barátaimnak. -Szólt kedvesen Hannah.
-Mindjárt megyek csak veszek valamit enni!-Szóltam oda mosolyogva és beálltam a sorba.De a mosoly egyből lefagyott az arcomról amikor megláttam,hogy ki/kik állnak előttem. Harry és a bandája. Az egyik gyerek észre is vett és egyből rám mutatott Harry megfordult és dühösen rám nézett.
-Hozzánk ülsz ebédelni !-Ez inkább volt kijelentés mint  kérdés
-Nem lehet megígértem Hanna...
-Nem érdekel ha nem jössz én viszlek oda!-Szakított félbe kicsit sem kedvesen
-De!..
-Semmi de nah gyere ha végeztél ! Azzal otthagyott és leültek egy sarokasztalhoz.Amikor végeztem odamentem Hannahoz nem mertem Harryékhez ülni de most egész nap kerülhetem.Éreztem ,hogy néz de nem mertem hátrafordulni. Hannaék végeztek de én még nem de minél előbb el akartam menni innen úgy hogy inkább otthagytam a maradékot és mentem velük Oh végre a sulinak mára vége!(Ahj Anne ne rímelj!) Amikor ki akartam menni a sulikapun ledermedtem Luke állt ott az exem kezében egy szál rózsával a kezében. Oh szűzanyám észrevett engem és elkezdett felém jönni.
-Szia szépségem! Hogy vagy?-Akart adni egy csókot de nem hagytam és felpofoztam.
-Mit képzelsz te magadról! Azt hitted,hogy idejössz és minden megint a régi?! Ki kell, hogy ábrándítsalak barátocskám a kutyának sem kellesz már! -Kb üvöltöttem a képébe.
***
Visszaemlékezés:
-Szia cicám!
-Szia Luke!-Csókot lehelt ajkaimra. El is indultunk a koncert helyszínére amikor odaértünk  nem volt ott egy árva lélek sem.
-Luke biztos hogy jó helyre jöttünk?-Kicsit aggódtam mert akkor  a Fall Out Boy koncertet ki nem hagytam volna.
-Nyugi van cica tényleg azt hitted,hogy elhozlak a koncertre ki kell, hogy ábrándítsalak édesem!-Kezdtem nyugtalan lenni. Elkezdett felém közeledni ez nem tetszett így hát elkezdtem hátrálni. Megfogta a csuklóm és magához rántott. Elkezdte csókolgatni a nyakam.
-Luke állj én ezt nem akarom!-Nem hallgatott rám berángatott a kocsiba és hát megtette...megerőszakolt!
Aznap megfogadtam,hogy soha többé nem leszek szerelmes de soha!
***

Luke emelte a kezét és már azt hittem,hogy megpofoz lágyan megsimította az arcomat:
-Lehet,hogy megakarsz szabadulni tőlem drága de nem fog menni mert én leszek az új osztálytársad!-Odaadta a rózsát és elment. Lefagyva álltam ott. Mi az hogy ő lesz az új osztálytársam és az hogy vissza akar szerezni?! Amikor végzett velem azon az estén otthagyott egyedül. Nah ez a mai nap is jó volt van két elmebeteg osztálytársam abból az egyik az exem aki mániákusan vissza akar szerezni. Gondolatmenetemet egy rekedtes inkább fiús mint férfias hang zavart meg de amikor hátrafordultam meg is bántam mert......